24-годишна жена се свърза с GlasNews и разказа, че е пребита

...
24-годишна жена се свърза с GlasNews и разказа, че е пребита
Коментари Харесай

Брутално насилие върху млада жена и... лека телесна повреда ВИДЕО+СНИМКИ

24-годишна жена се свърза с GlasNews и описа, че е пребита от брачна половинка й по изключително нечовечен метод. Тя е майка на двегодишно дете. Твърди, че брачният партньор й е стрелял по нея, удрял е с тръба, дупчил я с отвертка, а тормозът траял близо три дни. Мъжът бе арестуван от пловдивските криминалисти със съдействието на екипа ни.







Тя е на 24 години от Пловдив. Разбираме, че е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Твърди, че е пребита от брачна половинка си. Не крие раните си, само че крие своята идентичност.

„ Не желаем, в случай че някой разбере за кое момиче става въпрос, да се разгласяват нейни фотоси. Ние си споделяме истината, с цел да има справедливост… “, споделят родителите й, които се свързаха с екипа ни.

Те не желаят да дават публичност на случилото се с щерка им досега, в който виждат констатацията на правосъдния доктор, който дефинира положението й като лека телесна щета.

„ Значи би трябвало човек да почине. Да се случи най-лошото, с цел да може да се написа, че повредата е или междинна, или тежка “, споделя майка й.

Колко леко е потърпевша младата жена?



„ Съпругът ми употребяваше опиати. Така стана, че той видя някакви клипчета в Телеграм, обаче аз нито имам такива клипчета и снимки… Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала. И той тогава се ядоса още повече и стартира да ме удря. За да може да се спре, да не ме удря, аз взех решение, да му споделям това, което той желае да чуе. И тогава изкара от багажника на колата една железна тръба. И извади револвера и стреля против мен. И стартира с адската завист, с токати да ме удря в гръдния панер “, споделя младата майка.

„ Бита, насинена, окото й надупчена с шило, с отвертка. А тук лекарят е писал лека телесна щета. Много се радваме, че се прибра жива, тъй като вика: „ Мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме. Да ме изядат кучетата. Нямаше да ме докарат дори у дома с ковчег… “, споделят родителите й.

Разполагаме със записи, предоставени от другари на брачна половинка на щерка им - 27-годишният Денис от Пловдив. Чува се по какъв начин той насочва закани за ликвидиране.

„ Само желая едно да кажа: Ще направя ликвидиране. Невиждано до момента. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували. По принцип, за ликвидиране е 20-30-години или до живот. Аз минавам под 20, тъй като си признавам виновността. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър юрист - 15 години. В най-лошия случай, с работа, предварително, на 10-та година съм вънка. За мен живота още веднъж продължава, но аз съм победил “ - думите са на Денис, а това са единствено дребна част от записите, с които разполагаме.



27-годишният Денис има богато престъпно минало. Разговаряме с него по телефона малко преди да бъде арестуван.

-Случвало ли се е и различен път да й посягате?

-Всичко, което се е случило в Германия, си остава в Германия, споделя той.



Всичко по случая, очаквайте на следващия ден заран.

Следва продължение!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР